We hoeven elkaar niet te overtuigen van onze professionaliteit

Op de James Wattstraat 7 in Alkmaar staat het hoofdkantoor van Actiezorg. Deze organisatie biedt al vele jaren huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging, ambulante begeleiding en dagbesteding in Noord-Holland. Twee jaar geleden is een aantal belangrijke veranderingen ingezet. De werkgebieden en de diensten zijn verder opgedeeld om zo beter aan te sluiten op de vragen van cliënten. Yvon Rozemeijer is vanuit Actiezorg teamcoach voor het werkgebied Heerhugowaard en Langedijk. Wat doet Actiezorg daar? Hoe evalueert de organisatie haar diensten? En in hoeverre werkt zij samen met andere partijen in de buurt?

Lees hier verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s