Onze functie is completer

In Nederland hebben alle kinderen tot 16 jaar een leerplicht. Kinderen gaan naar de basisschool en de middelbare school en worden daarmee niet alleen begeleid door hun ouders, maar ook door docenten. In Heerhugowaard kunnen docenten met twijfels en vragen over het welzijn en de ontwikkeling van hun leerlingen sinds 2015 terecht bij de Jeugd & Gezinscoaches van de gemeente. Tot 2014 heetten deze professionals schoolmaatschappelijk werkers, toen school-CJG’ers en nu dus J&G-coaches. Nina Sendel heeft alle namen gehad. Waarom vindt zij haar functie anno 2015 completer? Wat doet de J&G-coach precies? En wat hebben J&G-coaches aan een preventief overleg met de buurt?

Lees hier verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s