Is dit nou een keukentafelgesprek?

Lianne Kager werkt al zeven jaar als Wmo-consulent in Heerhugowaard. Sinds de decentralisaties is de focus van Wmo-consulenten veranderd. Voor 2015 bekeken zij vooral op welke gemeentelijke voorzieningen bewoners recht hadden. Tegenwoordig proberen zij aan de keukentafel helder te krijgen wat mensen nu precies nodig hebben en hoe hun familie, de buurt en de gemeente hieraan bij kunnen dragen. Hoe ziet een keukentafelgesprek anno 2016 eruit? Kan Lianne haar werk beter doen als zij samenwerkt met partijen uit de buurt? En kan zij vanuit haar werk bijdragen aan het versterken van de buurt?

Lees hier verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s