Hoi, daar ben ik weer!

De tijd dat de wijkverpleegkundige op de bonnefooi met de verbandtrommel achterop de fiets van deur tot deur gaat, is voorbij. Mensen die echt zorg nodig hebben, krijgen dit op indicatie. Sinds anderhalf jaar is de wijkverpleegkundige terug in de buurt. Op de fiets en met nieuwe taken die het Ministerie van VWS financiert. Ze gaat met de Wmo consulent mee op kennismakingsgesprek, steekt haar hoofd om de hoek bij de huisarts en de ouderensoos en overlegt met de opbouwwerkers. Wat is er nieuw aan de functie van de wijkverpleegkundige? Hoe combineert zij haar oude en nieuwe taken? Hoe gaat de samenwerking met partijen uit de buurt? En wat signaleert de wijkverpleegkundige daar?

Lees hier verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s